Ajustare de prețuri la toate echipamentele Wood IQ și RUBIQ CNC

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

Stimați clienți,

Având în vedere creşterile atipice de preţ ale materiei prime din ultima perioadă (în principal la fier și aluminiu), precum si a transportului international, suntem nevoiți să majorăm prețul de vânzare al tuturor echipamentelor.

Această majorare, prima în ultimii 4 ani, reprezintă o creștere a prețurilor cu un procent de 15-20% și se va aplica începând cu data de 14 iulie 2021.

Celelalte beneficii asigurate de noi rămân neschimbate: transport și montaj gratuite (la echipametele CNC), soft CAD-CAM cu licență pe viață și suport tehnic rapid.

Dorim să păstrăm costul echipamentelor accesibil și am făcut tot posibilul să preluăm noi șocul creșterii prețurilor, însă acestea au continuat să crească în ritm alarmant, lună de lună (de exemplu, prețul fierului s-a majorat cu 70% de la începutul anului).

Această majorare ne permite să păstrăm nivelul de calitate ridicat și să continuăm dezvoltarea serviciilor importante pe care le oferim:

Toate comenzile plasate (contract si avans incasat) până la data de 14 iulie 2021 vor fi onorate la prețurile curente de vânzare.

Vă mulțumim pentru înțelegerea și pentru încrederea oferită!

Cerere de ofertă

Vă rugăm să completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Vă așteptăm la
All2Print 2023

4-7 octombrie 2023
Romexpo, București

Cumpărați utilajele în pachet și obțineți beneficii în valoare de până la 2.363 €.

Circular de formatizat cu incizor C 350EL Wood IQ

+

masina automata de aplicat cant cu grup de prefrezare