imagine routere cnc noua generatie

INOVAȚIA CONTINUĂ CU NOUA GENERAȚIE

Producem Routere CNC profesionale la un preț care permite celor mai multe firme acces la tehnologia de varf.

Generația a doua aduce un design nou și o serie de îmbunătățiri tehnice, prezentate mai jos.

DESIGN MODERN

Noua generație de Router CNC Wood IQ care nu doar iese in evidență, dar se și distanțează de celelalte.

CONSTRUITE PENTRU PERFORMANȚĂ

Structura de rezistență este concepută să elimine eficient vibrațiile rezultate în urma prelucrărilor materialelor masive. Batiu robust, fabricat din traverse tubulare sudate și detensionate, rezistent la deformări cauzate de forțele de torsiune și de flexiune. 

Portal imbunatatit router cnc

PORTAL MOBIL

Structura și suportul portalului, au fost imbunătățite pentru a elimina vibratiile și pentru a oferi o rezistență îndelungată. Portalul mobil este susținut pe ambele laturi ale batiului, iar deplasarea de-a lungul axei Y este asigurata prin acționarea a doua servomotoare Delta cu miscare sincronizată, care asigură o viteză de deplasare de pana la 35 m/min. Deschiderea generoasă a portalului permite suprafața utilă de lucru pe axa X de 1350 mm sau 2080 mm.

MASĂ NESTING ȘI PRINDERE VACUUM

Masă vacuum dublă, din PVC, cu 6 zone x 28 de orificii. Crește eficiența vacuumului cu 30% fără a fi nevoie să creștem puterea pompelor. Astfel exista un consum redus de energie și o prinderere perfectă a materialului de prelucrat.

Masa nesting 2

Pompă vacuum. Capacitate de 200m3/h sau 400m3/h. Echipată cu dispozitiv de control pentru a garanta o mai bună funcționalitate în timpul prelucrării. Model cu răcire pe aer. Putere motor pompă vacuum: 7,5kW

pompa vacuum low rez

RAPIDITATE ȘI PRECIZIE LA SUPERLATIV

Electromandrină cu motor de 6-9 kW*. Turație de lucru de până la 24.000 rpm. Motor cu răcire pe aer. Rotorul este rectificat și echilibrat dinamic. Lubrifiere long-life a rulmenților și protecție antipraf. Unitatea de lucru integrează un dispozitiv eficient de evacuare rumeguș, cu rol de protecție.
electromadrina seria pro

*6kW – pentru Seria Pro (1325 Pro, 1325 Pro x3, 2030 Pro, 2030 Pro x3)

electromadrina seria pro atc

*9kW – pentru Seria Pro ATC (1325 Pro ATC, 2030 Pro ATC)

Servomotoare DELTA 750-1500W. Datorită acurateții și a vitezei superioare, servomotoarele sunt folosite îndeosebi în dotarea CNCurilor industriale. Acestea sunt asistate de drivere Delta.

5 2

Reductoare planetare – transmit mișcarea de rotație a servomotoarelor către pinioane, asigurând deplasarea precisă și fără abateri a portalului mobil. Acest sistem este preferat de utilizatorii industriali. Raport de demultiplicare 1:8. Producator Shimpo.

ORICE MODEL FĂRĂ ÎNTRERUPERE

Magazie automată de scule. Poziționată în partea posterioară a batiului utilajului. Intreg ansamblul este pregatit să găzduiască mandrine cu detectare automată blocare/deblocare. Tip mandrine: ISO30.*

*Magazia liniară pentru seria ATC +4

*Magazia rotativă pentru seria ATC.

POZIȚIONARE PERFECTĂ

7 sau 8 limitatoare de referință, pentru axele X-Y, dotate cu piston pneumatic de acționare și montate în afara spațiului efectiv de lucru, ajută la o mai precisă poziționare a panourilor. Dispunere: 3 sau 4 buc. pe axa X și 4 buc. pe axa Y.*

pistoane 1
* 7 limitatori pentru dim. mesei de  1300-2500 mm și 8 limitatori pentru dim. mesei de 2500-3000 mm.

DETECTOR LUNGIME FREZE

Dispozitiv electro-mecanic pentru detectarea lungimii frezelor de lucru. Corectează automat cotele din program pentru axa Z, în funcție de lungimea detectată.

detector lungime freze

LUBRIFIERE CENTRALIZATĂ

Dotată cu pompă automată, cu posibilitatea de setare a intervalului de lubrifiere. Eficientă pentru mecanismele în mișcare pe toate cele 3 axe.

Pompa automata pentru lubrifiere

3 SENZORI PERIMETRALI

Asigură protecția operatorului și opresc utilajul în situația în care cineva ajunge în zona de lucru în timpul operării.

TOATE COMENZILE CU O APĂSARE DE BUTON

Computer Profesional. Panou de comandă dotat cu computer profesional, monitor, mouse și tastatură personalizată cu funcțiile de operare a utilajului. Oferă posibilitatea conectării în rețea pentru încărcarea proiectelor. Funcție de vizualizare în timp real a deplasării frezei în timpul lucrului. Funcție de simulare a proiectelor, etc.*
computer profesional router cnc

*Computerul profesional este bonus la Seria Pro și Seria Pro x3. 

Computer Industiral. CPU dual-core. 1GB RAM. Capacitate de stocare internă de 60GB. Monitor de 10,4’. Funcțiile principale: deplasarea unității de lucru pe cele 3 axe, controlul vitezei de lucru, stabilirea punctului zero, masurare scule de frezare, continuare proiect exact de la punctul rămas (în cazul unei întreruperi accidentale), oprire de urgență, etc.*

computer industrial pro atc lowrez

*Computerul industrial este inclus la Seria Pro ATC și Seria Pro ATC +4.

IMAGINAȚIA ESTE LIMITA

Soft CAD-CAM cu licență – VCarve Pro​ Import și vectorizare Bitmap ▪ Modificare rezoluție ▪ Editare vectori ▪ Prelucrare după vectori ▪ Strategii de degroșare/găurire ▪ Definire bank-uri găurire, scule profilate și tamplate-uri ▪ Editare trasee de prelucrare ▪ Import și prelucrare modele 3D ▪ Import/export/editare relief 3D ▪ Bibliotecă reliefuri 3D ▪ Simulare trasee prelucrare ▪ Creare text ▪ Funcție nesting (optimizare) ▪ Bibliotecă scule de frezare ▪ Multiple post- procesoare, etc.
transport gratuit 2

Transport gratuit

Trasportul este suportat de noi și se realizează în cel mai scurt timp posibil orinde în România!
asistenta 3

Asistență

Vă oferim asistență tehnică, inițiere, configurare și tutoriale despre utilizarea utilajului CNC.
montaj 4

Montaj

Echipa noastră tehnică va monta toate componetele CNC-urilor gratuit la dumneavoastră.
garantie

Garanție

Timp de 12 luni vă înlocuim gratuit orice piesă a utilajului în cazul viciilor de fabricație.

Vă invităm la noi în Showroom să vedeți și să testați noua generație de Router CNC Wood IQ.

0723 337 768
vanzari@wood-iq.ro

Cerere de ofertă

Vă rugăm să completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Vă așteptăm la
All2Print 2023

4-7 octombrie 2023
Romexpo, București

Cumpărați utilajele în pachet și obțineți beneficii în valoare de până la 2.363 €.

Circular de formatizat cu incizor C 350EL Wood IQ

+

masina automata de aplicat cant cu grup de prefrezare