fbpx

12 - 15
septembrie

Prezentarea noii generații de Router CNC Wood IQ

la BIFE SIM 2019 - ROMEXPO, București

Router CNC

— 1325 Eco —

Wood IQ

apelare rapidă
– 0723 337 768 –

Detalii

▪ Centrul de prelucrare cu control numeric computerizat (Router CNC 1325 Eco) pe 3 axe cu miscare interpolata – proiectat, realizat si configurat in plan orizontal fix si portal mobil in masura sa execute operatii de taiere liniara, frezare si gaurire multipla.

▪ Structurile bazei si portalului mobil sunt din elemente sudate si supuse tratamentului de stabilizare, fiind oportun dimensionate si realizate cu tubulatura din otel de mare grosime, profilat la cald. Prezinta caracteristici de rezistenta pentru a asigura o corecta distributie a incarcaturilor si pentru a garanta o importanta rigiditate statica si dinamica la solicitarile generate in timpul opreratiunilor de prelucrare.

▪ Structura deosebit de robusta a batiului garanteaza prelucrari ale produsului finit la un nivel sporit de precizie, cat si eliminarea vibratiilor date de componentele active.

▪ Pe structura de baza este pozitionata masa de lucru tip ’nesting’, unitatile liniare si mecanismele de comanda pentru deplasarea portalului mobil in directia longitudinala (axa Y).

▪ Toate miscarile partilor mobile sunt efectuate pe unitatile liniare de tip ghidaje cu profil prismatic din otel tratat si rulmenti cu bile recirculabile, cu garantia unei rigiditati si deplasari de mare precizie. Deplasarea constanta si paralela pe axele X si Y este asigurata cu subansamble tip pinion-cremaliera cu dantura pozitionata in unghi. Unitatea de lucru este deplasata de axa Z pe un surub cu bile si bucsa de culisare special conceputa pentru a garanta precizia pe toata toata durata de viata.

▪ Deplasarea pe axele de lucru X, Y si Z este controlata numeric prin intermediul servomotoarelor hybrid de tip ‘brushless’, capabile sa defineasca si sa mentina pozitia absoluta in caz de pana de curent.

▪ Masa de lucru este impartita in 6 zone, activate prin simpla deschidere a unui ventil, astfel realizandu-se fixarea piesei si inceperea operatiilor de prelucrare. Masa de lucru este de tip ’nesting’ fiind confectionata din material fenolic, realizat cu caneluri pe axele X-Y, care permit fixarea optima a materialului si elimina orice posibilitate de deplasare a acestuia in timpul lucrului. 

▪ Instalatia electro-pneumatica este integrata in conformitate cu standardele IP 54.

Date tehnice

Dimensiuni utile de lucru pe axele X-Y 1300x2500 mm
Cursa pe axa Z 250 mm
Înălțime utilă de lucru pe axa Z 200 mm
Viteză de deplasare X-Y 15 m/min
Viteză max. de lucru X-Y 11 m/min
Viteză de deplasare Z 11 mm/min
Mod de fixare material mecanic
Tip motoare antrenare servo-motoare hybrid x4buc
Acuratețe poziționare ±0,05/300 mm
Putere motor electromandrină 4.5 kW
Tip electromandrină cu răcire pe aer
Turații de lucru 0-18.000 rpm
Con mandrină ISO30
Tip pensetă port-sculă ER32
Tensiune de lucru 400 V
Greutate cca 1500kg

Dotări incluse

1x BATIU COMPACT

Batiu fabricat din elemente tubulare sudate si detensionate, rezistent la deformari cauzate de fortele de torsiune si de flexiune.

1x PORTAL MOBIL

Spre deosebire de consola mobila, portalul mobil este sustinut pe ambele laturi ale batiului, iar deplasarea de-a lungul axei Y este asigurata prin actionarea a doua servomotoare Delta cu miscare sincronizata, care asigura o viteza de deplasare de pana la 15m/min. Deschiderea generoasa a portalului permite suprafata utila de lucru pe axa X de 1300mm.

1x FIXARE MECANICA a materialului

Masa de lucru este realizata din elemente de aluminiu cu caneluri speciale, pentru fixarea mecanica a materialului. Sunt include dispozitivele de fixare cu profil T.

1x ELECTROMANDRINĂ cu motor de 4.5kW

Turatie de lucru de pana la 18.000 rpm. Motor cu racire pe aer. Rotorul este rectificat si echilibrat dinamic. Lubrifiere long-life a rulmentilor si protectie antipraf. Unitatea de lucru integreaza un dispozitiv eficient de evacuare rumegus, cu rol de protectie.

4x SERVOMOTOARE HYBRID

Combina in mod fericit avantajele motoarelor pas-cu-pas si precizia utilizarii de encodere. Acuratete excelenta de pozitionare si stabilitate garantata

1x ROLE INCARCARE MATERIAL

Pozitionate in partea din spate, pentru facilitarea incarcarii rapide a panourilor.

1x DETECTOR LUNGIME FREZE

Dispozitiv electro-mecanic pentru detectarea lungimii frezelor de lucru. Corectează automat cotele din program pentru axa Z, în funcție de lungimea detectată.

1x LUBRIFIERE CENTRALIZATA

Dotată cu pompă automată, cu posibilitatea de setare a intervalului de lubrifiere. Eficientă pentru mecanismele în mișcare pe toate cele 3 axe.

1x DSP NK105 G3

Dispozitiv de comanda a utilajului cu memorie interna si posibilitate de import fisiere prin USB. Functiile principale: deplasarea unitatii de lucru pe cele 3 axe, controlul vitezei de lucru, stabilirea punctului zero, masurare scule de frezare, continuare proiect exact de la punctul ramas (in cazul unei intreruperi accidentale), oprire de urgenta, etc.

1x Soft CAD-CAM cu licență - VCarve Pro

Import și vectorizare Bitmap ▪ Modificare rezoluție ▪ Editare vectori ▪ Prelucrare după vectori ▪ Strategii de degroșare/găurire ▪ Definire bank-uri găurire, scule profilate și tamplate-uri ▪ Editare trasee de prelucrare ▪ Import și prelucrare modele 3D ▪ Import/export/editare relief 3D ▪ Bibliotecă reliefuri 3D ▪ Simulare trasee prelucrare ▪ Creare text ▪ Funcție nesting (optimizare) ▪ Bibliotecă scule de frezare ▪ Multiple post- procesoare, etc.

Mostre de produse realizabile cu acest Router CNC 1325 Eco

Mai multe videoclipuri

Livrare gratuită

Transportul este suportat de noi și se realizează în cel mai scurt timp posibil oriunde în România!

Asistență

Vă oferim asistență tehnică, inițiere, configurare și tutoriale despre utilizarea utilajului CNC.

Montaj

Echipa noastră tehnică va monta toate componetele CNC-urilor gratuit la dumneavoastră.

Garanție

Timp de 12 luni vă înlocuim gratuit orice piesă a utilajului în cazul viciilor de fabricație.

Suntem mai mult decât bucuroşi să vă ajutăm!

Utilaje similare